Home
Feeds
Overig:
Links
SatZine PDF
SatelliteMagazine
Satellietforum
SatShopper
Help
Informatie
Twitter
 
INFORMATIE
Over Feedhuntplaza
Feedhuntplaza is een onderdeel van SatelliteMagazine. SatelliteMagazine sinds 1 februari 1999 een (online) magazine dat alle informatie brengt over satellietontvangst met daaraan verbonden een forum. Met ingang van maart 2008 zijn satellietnieuws.nl en satplaza deel gaan uitmaken van Multimedianieuws. Tevens werken wij samen met grote partijen uit de satellietbranche. Sinds februari 2009 brengt Multimedianieuws V.o.f. ook een Satzine in PDF vorm uit.

Feedhuntplaza wordt technisch ontwikkeld door Pepijn van Rijen (Satdesign). De reguliere nieuwsberichten worden geschreven door Jan-Hein Visser (Visser Concepts) en Jarco Kriek. Achtergronden en aangeleverde berichten kunnen ook van diverse andere auteurs afkomstig zijn.

Correspondentie
U kunt Feedhuntplaza bereiken via het invulformulier. Dit is alleen te gebruiken voor reacties, ideeën, e.d. voor de site. Voor het stellen van vragen verwijzen wij u heel graag naar het forum alwaar diverse ter zake deskundigen u behulpzaam zullen zijn.
 
Correspondentie-adres:
Satellite Magazine VOF
Westmolendijk 4 t/m 6 (let op gewijzigd adres!)
2985XH Ridderkerk

Kamer van Koophandel gegevens:
Het Sonnet 53
2985 VW Ridderkerk
KvK nummer: 24434894

Adverteren
Het is uiteraard mogelijk om bij ons te adverteren. U kunt voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de speciale adverteerpagina.

Aansprakelijkheid en copyright
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten, wijzigingen of zaken die niet rechtsgeldig zijn. Het is toegestaan om teksten uit Multimedianieuws te gebruiken, maar alleen met bronvermelding (Bron: Multimedianieuws.nl) en een verwijzing naar de bron (URL) of met mondelinge dan wel schriftelijke toestemming van Multimedianieuws.
 
Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van kracht.

Meer informatie over de computer-instellingen voor deze site, zie Help.
Zoek  
  
Actueel  
 

 
Artikelen  
 

 
Vragen?  
 
Heb je vragen over satellietontvangst neem dan eens een kijkje op het forum.

 
Ontwikkeld door SatDesignAlgemene voorwaarden