Home
Feeds
Overig:
Links
SatZine PDF
SatelliteMagazine
Satellietforum
SatShopper
Help
Informatie
Twitter
 
HELP
Wat is Feedhuntplaza?
Feedhuntplaza is een onderdeel van SatelliteMagazine. SatelliteMagazine is een online-magazine dat aandacht besteedt aan alle ontwikkelingen rondom satellietontvangst.

We geven zeer regelmatig nieuws over de ontwikkelingen van de satelliet. Zodra er een nieuw station op de Astra satellieten te ontvangen is melden wij dit. Niet alleen Nederlands satellietnieuws, maar ook van buiten de landgrenzen krijgt de aandacht.

De nadruk ligt vooral op het aanbieden van informatie over tv- en radiostations, ontvangers, nieuwe technieken en ontwikkelingen bij de diverse aanbieders.

Vragen kunnen gesteld worden op het forum. Iedereen is vrij om een reactie op de vragen te geven.

RSS
Feedhuntplaza biedt ook RSS aan. Met een speciale RSS reader, kan je heel simpel nieuwsberichten van verschillende websites snel bekijken. Ook gebruiken steeds meer andere apparaten (zoals PDA's, telefoons en geavanceerde satellietontvangers) deze functie. In het RSS programma verschijnen de kopjes van nieuwsberichten. Bij het aanklikken van zo'n kop, verschijnt een korte beschrijving. Vervolgens kan de daadwerkelijke pagina nog weergegeven worden. Multimedianieuws geeft de nieuwsberichten en laatste artikelen weer. Een gratis RSS reader, is FeedReader.
Feedhuntplaza RSS is in de reader te bereiken op: http://www.feedhuntplaza.nl/rss/feed.php.

Browsers
De site is ontwikkeld voor diverse webbrowsers. Voor zover bekend doen er geen vervelende problemen voor in de verschillende browsers en besturingssystemen.

Informatie over o.a. copyright en correspondentie, zie de info pagina.
Zoek  
  
Actueel  
 

 
Artikelen  
 

 
Vragen?  
 
Heb je vragen over satellietontvangst neem dan eens een kijkje op het forum.

 
Ontwikkeld door SatDesignAlgemene voorwaarden